Vacature: medior projectleider

Ben jij een sociale wereldverbeteraar die zich met hart en ziel wil inzetten voor een eerlijke energietransitie?
Dan vind je bij Zon Op Alle Zaken medestanders.

Samen maken wij de energietransitie inclusief: iedereen moet mee kunnen doen en de opbrengsten moeten eerlijk verdeeld worden. We zijn een jong bedrijf in ontwikkeling, dat bedrijven, scholen, overheden en energiecoöperaties begeleidt bij verduurzamingsvraagstukken.

Wij zoeken per (half) april meer duurzame energie in de vorm van een ervaren projectleider. Ben jij proactief, optimistisch, nieuwsgierig en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Je gaat aan de slag om onze maatschappelijke zonprojecten tot uitvoer te brengen. De ene dag zit je aan tafel met buurtbewoners of mkb’ers en de andere keer schuif je aan bij de wethouder of een schoolbestuur. Geen dag is hetzelfde.
 • Jij houdt overzicht en stuurt het team aan om de projecten succesvol tot uitvoer te brengen.
 • Jij bent de spil in het projectteam en je zorgt ervoor dat iedereen in het team weet wat hij/zij moet doen en dat het ook gebeurt. Daarnaast neem je onze opdrachtgevers mee in de projecten zodat ook zij met vertrouwen de benodigde stappen kunnen zetten.
 • Je blijft kritisch kijken naar je eigen werk en dat van de teamleden. Jouw doel is om zo effectief mogelijk zoveel mogelijk impact te maken. Klimaatverandering is urgent en we hebben geen tijd te verliezen.

Ik ben enthousiast! Wat nu?

Stuur ons je motivatiebrief en cv. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wie ben je?

 • Je bent een doorpakker: ondernemend, nieuwsgierig, optimistisch en proactief.
 • Je hebt een pioniersgeest en je ziet uitdagingen, geen problemen. Oplossingen out-of-the-box schrikken jou niet af.
 • Je voelt de urgentie van de energietransitie en je wil je professioneel inzetten voor een betere wereld.
 • Werken met mensen daagt je uit. Anderen meenemen in waarom je dingen doet gaat je goed af. Een coachende rol ligt je goed.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie van 32-40 uur in het hart van de energietransitie van Noord-Nederland
 • Een inspirerende werkplek op ons leuke kantoor inclusief telefoon, laptop en NS-businesscard
 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën
 • Maatschappelijk salaris*
 • Een gedreven en enthousiast team
 • Nevenwerkzaamheden zijn bespreekbaar en je bent flexibel in je werkplanning

*Zon Op Alle Zaken BV is een maatschappelijke onderneming waarbij wij werken om zoveel mogelijk impact te maken. Winstmaximalisatie is daar geen onderdeel van. Dat komt terug in de tarieven die we rekenen aan onze klanten voor het werk wat wij voor hen doen. Dat komt ook terug in de salarissen van de teamleden. Als je bij ons aan de slag gaat dan hebben we elkaar gevonden op gedeelde waarden en om dan te onderhandelen over een euro meer of minder vinden wij niet passend. Daarom hebben we heel eenvoudig drie salarisschalen: junior, medior of senior teamleden. Als junior start je met 2500 euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Voor een medior teamlid is dat 3250 euro bruto per maand en voor senior medewerkers én de directeuren is het salaris 4000 euro per maand.

Alle teamleden krijgen een pensioensbijdrage, vakantiegeld, een telefoon/laptop van de zaak (of een vergoeding voor het gebruiken van je eigen spullen). Daarnaast is er ruimte voor loopbaancoaching en scholing, zowel individueel als in teamverband. Bij Zon Op Alle Zaken verdient iedereen een goede boterham en steken we wat overblijft in de ontwikkeling van het bedrijf om daarmee samen nog meer impact te kunnen maken.