Ontwikkeling eigen projecten

samen met lokale partijen

Wij ontwikkelen ook onze eigen projecten. Dat doen we met verschillende concepten: Zon Op Alle Daken, coöperatie GOED, Zon Op De Zaak en Zonnescholen.

Voorbeeldprojecten:

Een aantal van onze eigen projecten kun je hieronder bekijken.

ontwikkelpartner zonneweide a28 assen-west

We zijn initiatiefnemers van de ontwikkeling en uitvoering van een zonneweide in de oksel van de A28 bij Assen-West.

ontwikkeling zonnedak scouting de jutters

In samenwerking met coöperatie GOED zijn er op het scoutingdak van de Jutters 28 zonnepanelen geplaatst. Daarvan gebruiken zij zelf 6 panelen. De resterende 22 heeft coöperatie GOED.

Onze middelen

Onze eigen projecten realiseren we vanuit de volgende concepten:

coöperatie goed

Met coöperatie GOED ontwikkelen we samen met bewoners energieprojecten waarvan de opbrengsten ingezet worden voor andere belangrijke zaken.

zon op de zaak

We brengen voor mkb-bedrijven in beeld wat de kansen zijn voor energiebesparende maatregelen, zonne-energie, LED-verlichting, en laadpalen en opslag.

zonnescholen

Met Zonnescholen ontzorgen we scholen van A tot Z bij het plaatsen van zonnepanelen: van dakonderzoek tot advies over btw-teruggave.

Onze methode

Wij gebruiken in onze projectontwikkeling en -uitvoering de Zon Op Alle Daken-methode. Deze methode is ontwikkeld door Zon Op Alle Zaken.

ZON OP ALLE DAKEN

 Met Zon Op Alle Daken wekken we lokaal zonnestroom op om mensen te helpen hun energierekening te betalen. Zij ontvangen GOEDgeld.