Werken bij zon op alle zaken?

ons groeiende bedrijf kan met regelmaat nieuwe teamleden gebruiken

Zon Op Alle Zaken zoekt nieuwe energie

ben jij een sociale wereldverbeteraar die zich met hart en ziel wil inzetten voor een eerlijke energietransitie? dan vind je bij Zon Op Alle Zaken medestanders. we zijn een jong bedrijf in ontwikkeling, dat bedrijven, scholen, overheden en energiecoöperaties begeleidt bij verduurzamingsvraagstukken. en wij zoeken regelmatig meer duurzame energie in de vorm van nieuwe projectleiders, projectassistenten en stagiaires.

we zijn altijd op zoek naar de perfecte match en als die er is, dan vindt het werk zich vanzelf! Ben jij die perfecte match die – net als wij – vol overtuiging de energietransitie inclusief wil maken: iedereen moet mee kunnen doen en de opbrengsten moeten eerlijk verdeeld worden. ben jij zelfstandig, ondernemend, snel schakelend en in staat op meerdere niveaus de duurzame boodschap kenbaar te maken? dan zijn wij op zoek naar jou!

openstaande vacatures

wil jij bijdragen aan een betere wereld in een jong bedrijf dat aan de maatschappelijke kant van de energietransitie opereert? dan zit je bij Zon Op Alle Zaken goed!

ons team

Zon Op Alle Zaken bestaat uit een groeiend team van ervaren en young professionals die elkaar aanvullen in expertise en kennis

Hotze Hofstra

Senior Projectleider

Musetta Blaauw

Senior Projectleider

Rogier Kaatee

Solar Engineer

Grytsje Kunst

Projectleider