Ondersteunen en ontzorgen

bij de plannen en uitvoering van projecten

We ondersteunen en ontzorgen bij de duurzame plannen en projecten van scholen, coöperaties, VvE’s, mkb-bedrijven, verenigingen, overheden, zorginstellingen en andere maatschappelijke organisaties.

MKB-BEDRIJVEN

Verduurzamen van het bedrijf is niet alleen voor het klimaat, maar ook voor een onderneming vaak een goede investering. Wij brengen de wat, hoe en kosten in beeld. Daarnaast ontzorgen we van A tot Z. Het project Zon Op De Zaak is speciaal voor jou als mkb-bedrijf opgezet.

VERENIGINGEN, VVE’S EN (ENERGIE)COÖPERATIES

Samen groene energie opwekken? Wij helpen energiecoöperaties en VvE’s duurzame-opwekprojecten tot een succesvolle uitvoer te brengen. Van projectleiding tot technische uitvoering, van financieringsmodellen tot ledenwerving.

SCHOLEN, ZORGINSTELLINGEN, WONINGCORPORATIES EN ANDERE MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Verschillende organisaties hebben te maken met vastgoed dat stuk voor stuk verduurzaamd moet gaan worden. Wij brengen de mogelijkheden in beeld om zelf te verduurzamen of het dak ter beschikking te stellen aan maatschappelijke doelen. Als school kan je je aanmelden bij ons project Zonnescholen. Ben je een andere maatschappelijke organisatie? Dan kun je direct contact met ons opnemen.

OVERHEIDSINSTELLINGEN

Naast adviseren in beleid kunnen wij meedenken met concrete plannen of een project helemaal tot uitvoering brengen.

ONTWIKKELAARS VAN GROTE ENERGIEPROJECTEN

Ontwikkelaars van grote energieprojecten staan voor de opgave aan de eis van lokaal eigendom en participatie in het klimaat te voldoen. Laat dat nou net onze expertise zijn!

Wie ben jij?

Verduurzamen van het bedrijf is niet alleen voor het klimaat, maar ook voor een onderneming vaak een goede investering. Wij brengen de wat en hoe en hoeveel het kost in beeld. Daarnaast ontzorgen we van a tot z. Het project Zon Op De Zaak is speciaal voor jou als mkb-bedrijf opgezet.

Samen groene energie opwekken?  Wij helpen energiecoöperaties en VVE’s duurzame-opwekprojecten tot een succesvolle uitvoer te brengen. Van projectleiding tot technische uitvoering, van financieringsmodellen tot ledenwerving.

Verschillende organisaties hebben te maken met vastgoed dat stuk voor stuk verduurzaamd moet gaan worden. Wij brengen de mogelijkheden in beeld om zelf te verduurzamen of het dak ter beschikking te stellen aan maatschappelijke doelen. Voor scholen hebben het project Zonnescholen opgezet.

Naast adviseren in beleid, kun je ons ook aanschakelen voor het meedenken met plannen of tot uitvoering brengen van een duurzame-energieproject. En voor het voldoen aan de eis in het Klimaatakkoord van minimaal 50% participatie.

Ontwikkelaars van grote energieprojecten staan voor de opgave aan de eis van lokaal eigendom en participatie in het Klimaatakkoord te voldoen. Heb je hier hulp bij nodig? Lees hier meer.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Bel of mail ons!

Voorbeeldprojecten:

We hebben al mee mogen denken en werken aan beleid van verschillende overheidsinstellingen.

Groningse Scoutinggroep De Jutters

In samenwerking met coöperatie GOED zijn er op het scoutingdak van de Jutters 28 zonnepanelen geplaatst.

taxi nuis

Wij hielpen met het verduurzamen van het wagenpark van taxibedrijf Nuis.

vve wilhelminakade

Wij helpen een VvE aan de Wilhelminakade in Groningen bij de praktische uitwerking om zonnepanelen op het dak te leggen.